Detská párty v retro štýle 80-tych rokov

Bublifuky, céčka- deti včerajška a dneška.

Kto z nás by si nepamätal Filmárika a Filmušku, Kuka, Raťafáka Plachtu, Slniečko na rukavičke….Nezabudli sme určite ani na modré trenírky a červené pionierske šatky. Mnoho krásnych priateľstiev, ktoré rástli spolu s vekom a v mnohých z nás žijú naďalej. Zbierky odznakov a známok, rovnako smiešnomilé kreslenice v pamätníčkoch….To všetko boli tie roky osemdesiate.

Nespali sme, iba veľmi rýchlo vyrástli a naše deti majú dnes iné detstvo. Dospievajú rýchlejšie. Rýchlik povinností a ťarcha starostí sa úmerne zrýchľuje ako sa skracuje čas trávený v kruhu rodiny.

Rodinným programom „Bublifuky, céčka- deti včerajška a dneška“ nás previedli Lilly a Lucky, ktorým sa stal rozprávkový svet detstva životom. Okrem detských hrdinov 80tych rokov sme si spoločne pripomenuli podobnosti a rozdielnosti toho, na čom vyrastali deti včerajška a na čom vyrastajú deti dneška. V programe nechýbal priestor na tvorivosť a zábavu.

Túto akciu sme pripravili spoločne s mojimi priateľkami Evkou Čarnokou, významou slovenskou umelkyňou a Uršulou Kuzárovou, ktorá vybavila priestory na konanie akcie,